dimarts, 15 de novembre de 2011

Gran èxit a la Mostra de Tocs!


Com ja sabeu, el passat dissabte 12 de Novembre, es va celebrar al nostre municipi una mostra de tocs dins de la programació de les festes de la Setmana Cultural i les festes patronals en honor a Sant Francesc Xavier i a Sant Bertomeu.
La mostra de tocs va tindre lloc des del campanar de l´església a les 19: 00h de la vesprada i va contar amb la participació dels campaners de les poblacions de: Bétera, Nules, Alaquàs, Eslida, Bocairent i Alfondeguilla.
La gent va poder disfrutar de la gran varietat de
tocs que es van interpretar i així donar a conèixer que a cada municipi, comarca i província existeixen una gran varietat de tocs que marquen el dia a dia de les nostres poblacions. Després de la mostra es va visitar el rellotge i alguns grafits de les seues dependències per a tot seguit disfrutar d´un sopar de germanor a la Cooperativa del poble amenitzat amb ball i bingo.
Des d´ací, done les gràcies a tots els campaners participants en el acte i al públic assistent a l´acte, ja que ens hem anat consolidant, gràcies a la gran acollida que hem tingut al poble. I sobretot, done les gràcies a l´ajuntament d´Alfondeguilla, a la Comissió de Festes 15 d´Agost i a l´església de Sant Bertomeu per haver fet possible aquesta mostra de tocs i que des d´un principi, sobretot a l´església, ens hagen donat sempre el seu màxim suport. Gràcies a tots!!!

GRÀCIES A TOTS!
http://parlemdecampanes.blogspot.com
http://el-meu-poble.blogspot.com

2 comentaris:

  1. Ehem...I a la Parroquia i al capellà ni les gràcies? Els tocs de campanes son primerament un fet religiós, no cultural.

    ResponElimina
  2. Ja està corregit la veritat i sincerament se m´havia passat perdó!!! Però ja saps que sense el teu consentiment mai hauriem arribat a on a dia d´avuí estem!!! Gràcies per tot! I perdó per l´oblit...

    ResponElimina